. China 8 Ton Hydraulic Bottle Jack Kanthi Safety Valve Produsen lan Supplier |Shuntian
kaca_kepala_bg1

produk

Jack Botol Hidrolik 8 Ton Kanthi Katup Safety

Katrangan singkat:

Model No. ST0803
Kapasitas (ton) 8
Dhuwur Minimal (mm) 205
Ngangkat Dhuwur (mm) 125
Nyetel Dhuwur (mm) 60
Maks.Dhuwur (mm) 390
NW(kg) 4.9

Detail Produk

Tag produk

Tag produk

jack botol katup safety, jack botol hidrolik 8 Ton, jack botol hidrolik teleskop

Gunakake:Mobil, Truk

Pelabuhan Laut:Shanghai utawa Ningbo

Sertifikat:TUV GS/CE, BSCI, ISO9001, ISO14001, ISO45001

Label:Customized

Sampel:kasedhiya

Bahan:Baja Paduan, Baja Karbon.

warna:Abang, Biru, Kuning utawa werna sing disesuaikan.

Packaging:kothak khusus, miturut syarat klien.

Pangiriman:angkutan laut, angkutan udara, ekspres.

Ton:2,3-4,5-6,8,10,12,15-16,20,25,30-32,50,100ton.

Peralatan Penting Kanggo Ngangkat Kendaraan kanthi Aman Sajrone Diposaken lan Pangopènan

Pelana bergerigi tempered lan hardened njamin genggeman aman. Sekrup ekstensi karo mandeg safety nyedhiyakake tambah dhuwur ngangkat. Welding omah menyang pangkalan kanggo nambah kekuatan lan nyuda kemungkinan bocor. Dasar wesi sing gedhe banget tugas berat kanggo nambah kekuatan lan daya tahan. Katup safety sing overload nyegah karusakan kanggo silinder amarga overstretch saka ram lan kakehan.

Cathetan

Nalika kendaraan wis jacked munggah, aja mbukak mesin, amarga mesin kedher lan weels saka mobil gampang nguripake jacks mudhun.
Sadurunge ngoperasikake jacks, goleki posisi sing tetep. aja dipasang ing bumper utawa girde, lsp. Aja kakehan jack ngluwihi beban sing dirating.

Instruksi Operasi

1. Sadurunge perating, ngira bobot saka mbukak, Aja overload Jack ngluwihi sawijining dirating mbukak.

2.Pilih titik tumindak miturut pusat gravitasi nyelehake Jack ing lemah hard yen perlu,lebokake papan hard ing Jack supaya supaya tottering utawa Mudhun sak operasi.

3. Sadurungé ngoperasikaké jacks, pisanan, masang mburi notched saka nangani. menyang katup release. Nguripake jam nangani operasi wicaksana nganti Nilai release ditutup. Aja liwat ngencengi Nilai.

4.Lebokake nangani operasi menyang soket lan ram wis ajeg wungu dening gerakan munggah lan mudhun nangani lan mbukak wungu. ram bakal stope munggah nalika dhuwur dibutuhake wis ngrambah.

5.Mudhunake ram kanthi ngowahi katup release.Counterclockwise karo mburi notched slacken alon nalika mbukak ditrapake,utawa kacilakan bisa kelakon.

6. Nalika luwih saka siji Jack digunakake ing wektu sing padha iku penting kanggo operate jacks beda ing kacepetan witjaksono karo load.Otherwise padha, ana bebaya Mudhun kabeh peralatan.

7. Ing ambienttemperatur saka 27F kanggo 113F nggunakake lenga mesin(GB443-84)N 15ing suhu sekitar saka 4F kanggo 27F nggunakake lenga kumparan tiron(GB442-64).Cukup saring lenga hydraulic kudu maintained ing jacks, digunakake, dhuwur dirating ora bisa ngrambah.

8. Kejut kasar kudu nyingkiri sak operasi.

9.User kudu operate Jack bener miturut instruksi operasi: Yen jacks duwe sawetara masalah kualitas, iku ora bisa dilakokno.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure: